Водена Медитация
Модерни танци и Хип-Хоп за Деца в София

Водена Медитация

за Жени и Мъже в София

Ако искате да знаете какво правите тук, как можете да бъдете по-любвеобилни или как да преминете през трудна ситуация, отговорът ми винаги е да медитирам. Разликата между молитвата и медитацията е, че когато се молим, искаме нещо, а когато медитираме, слушаме отговора.

до 14 участника

местата са ограничени

12 лева

за едно посещение
първото е безплатно

Чаша ароматен чай

... по избор

Усамотявам се, размишлявам, концентрирам се, самонаблюдавам се, анализирам, мисля…

Водената медитация – като възможност да се откъснем от ежедневните мисли и тревоги и да потънем дълбоко в себе си с поглед навътре в нас. Като възможност за дълбока релаксация и самозареждане. Не за да избягаме от отговорностите в реалността, а за да открием нови, креативни решения и нови отговори на въпросите, които стоят пред нас или дълбоко в нас.

Основната цел на практиката ни е различна – така, както е различен всеки от нас. Но, основата винаги е била, Е, и ще бъде една и съща – ако някой не се чувства така, както би желал – какво може да се направи, за да се промени това в градивен план? Останалото е съвкупност от възможности,  реализира се тази, която бъде избрана!

Водена Медитация - DIVA ZONE

Първата практика е Подарък за Теб

Какво да очакваш?

Водена Медитация - DIVA ZONE

Тялото е нашата крепост, а умът е нашият храм. Отговорни сме да сe отнасяме към тези наши безценни иструменти с уважение, внимание и грижа, за да се радваме дълго на здраво тяло и силен ум.

Водената медитация е достъпен и приятен метод, защото има ниски изисквания като да намерим време за себе си + желание, внимание, концентрация и леко раздвижване за тялото.

Видовете водена медитация (guided meditation), които провеждаме, могат да бъдат тематични, като най-често за отпускане и релаксация, задържане на състоянието и енергийно зареждане, според желанията на аудиторията, нашите нужди и желания и т.н.

Ще научим как да:

Водена Медитация - DIVA ZONE
Водена Медитация - DIVA ZONE

Медитацията има много форми – пасивни (за релаксация) и активни (за постигане на желани състояния), както и много начини за практикуване.

Преди всичко тя е индивидуално усещане, което се достига по субективен път. Всъщност, да медитираш не е нищо по-различно от това да се самонаблюдаваш и да се самоанализираш. А, в случай че го правиш в подходящото психо-физическо състояние, положителният ефект единствено се засилва. Всяка форма на уединение и оставане насаме със себе си е полезна, защото винаги, когато насочим достатъчен ресурс внимание в определена посока, впоследствие усещаме определен вид спокойствие и облекчение, подобно като  усещане, когато човек  отправя религиозни молитви.

Затова абсолютно всеки човек може да медитира, но понякога е хубаво да му бъде показано как да го прави по-ефективно.

Остави се на вълната на спокоиствието и се влей в извора на мъдрост и съзнателност.

Медитацията е за теб, ако:

Водена Медитация - DIVA ZONE

Водещ на медитацията

DIVA ZONE - Михаил Дянков

Михаил Дянков

Психолог, Треньор

Завършил е Психология и Социология на управлението. Вече над 10 години работи като психотерапевт и инструктор самохипноза и медитация. Също работи по метода на Контекстуална хипнотерапия и Ериксонова хипнотерапия.

Антистрес гимнастиката е част от ежедневния ритъм и режим на Михаил, което му помага да стои в добро здраве и добра физическа форма. Специализирал и посветил времето си на психоанализата и хипнозата, Михаил практикува в живота си изцяло спокоен, емоционално стабилен, природосъобразен и балансиран начин на живот.
 

Често задавани въпроси

Готовност да следваш инструкциите на водещия медитацията и готовност да се оставиш на вълната.

Небходимо е да имаш по твой избор на разположеие чисти и удоби обувки предвидени за зала или чорапи за твое удобство.

Да. За целта е нужно твоят приятел също да се регистрира и да си запази място през приложението ни или формата по-долу.

Не. Деца няма да бъдат допускани на водената медитация.

Попълни формата и запази място

След попълването на формата, ще се свържем с теб до 48 часа за уточняване на график и удобна зала.

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.