Целувката - Густав Климт

"Целувката" - арт ателие за любители, свободна интерпретация на картината на Густав Климт - вход свободен

Ако не можеш да задоволиш всеки с делата и изкуството си, опитай да задоволиш малцина.

Целувката! Защото тя e мечтание, трепет, емоция, страст, копнеж, желание, порив, спомен, любов и споделяне… Един интимен, личен момент, в който можеш да усетиш няколко емоции за секунда – нежна, лирична, напориста, провокативна, изгаряща, страстна…

Ще експериментираме как без думи, само с цвят и форма, ще предадем емоция и чувство, спомен и блян и ще провокираме своята фантазия и въображение.

Използвайки като основа едно от най-извесните произведения, превърнало се в моден бранд, “Целувката” на Климт, заедно ще се опитаме да създадем своя композиция. Вдъхновени от един сакрален момент, всеки ще има взможност да интерпретира произведението през собственото си усещане и емоция. 

Арт ателието е БЕЗПЛАТНО

На арт ателието ще...

Какво да очаквам?

Два часа, които да инвестираш в лично време, споделени с приятни и итереси хора на чаша аромате чай или вино, творческа атмосфера и неангажиращо изкуство.

Не се изискват художествени умения, задължително обаче е желанието, готовостта да експериметираш, както и да намериш ключа за твоето въображение… останалото само ще се излее на белия лист, а резултатът винаги е прекрасен.

В техническата част ще работим с боя, пастели и различни структурни хартии за колаж. Ще се запознаем с любопитни факти около самата картина. Ще разгледаме и няколко примера от изобразителното изкуство с еротична тематика, с цел провокиране на нашето вображение.

Водещ на арт ателието

Цвети Панева - DIVA ZONE

Цвети Панева

Художник

Специалист в сферата на изобразителното и приложното изкуство с над 10 години преподавателска дейност.

Дата и Място

Често задавани въпроси

Любопитството и готовост да се довериш на процеса в залата.

Необходимо е да имаш на разположеие по твой избор чисти и удоби обувки само за зала или чорапи за целта на събитието.

Материалите нужни за Арт Ателието са подсигурени  от DIVA ZONE.

Да. За целта е нужно твоят приятел да се регистрира и да си запази място през приложението ни.

Не. Деца няма да бъдат допускани до събитието.

Регистрация за арт ателието

Ако вече имаш профил в нашата система – GloFox – влез в приложението и запази място в раздел Събития за тва Арт Ателие или последвай линка по-долу.

Ако нямаш регистрация – трябва да си направиш или да се свържеш с нас за да ти съдействаме на 0877 30 76 77 – Владимир Стоянов.

DIVA ZONE - танцово училище

Май 2023

Почивни дни, предстоящи участия, допълнителни тренировки, последни записвания за летния ни лагер и още много интересни неща ни очакват през месеците Май, Юни и дори през Юли…

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ »
DIVA ZONE - танцово училище

Април 2023

С много трепети, вълнение и пролетно настроение, ние в “DIVA ZONE” приветстваме и празнуваме пъстрият Април. Месец, изпълнен с едни от най-топлите празници и шарени емоции.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ »

Един коментар

  1. Събитието със сигурност звучи интересно, за съжаление късно научих за него, вече нямаше места. Надявам се да го повторите и да мога да се включа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.