Сексът след 40-те - DIVA ZONE

Сексът след 40-те - семинар с вход свободен

Убеден съм, че стремежът за взаимно разбиране и приемане на многообразието в позициите ни, би ни обогатило и би позволило да сме по-гъвкави и креативни в изборите, които правим в личния си живот.

След 40-те сме склонни да мислим, че затрупани със задачи и задължения, разкъсани от отговорости, загрижени за това дали се спрявяме със семейството и децата, ангажирани с това да пазим добрия си имидж на работното място, да оправдаем очакванията в профсионалния си и личен живот, то удоволствията от живота се отдалечават от нас.

Като че ли не успяваме да се радваме спонтанно и допускаме все по-трудно имровизираните моменти на радост и наслада от живота.

На 20-ти Март ще разгледаме един друг сценарий

Семинарът е БЕЗПЛАТЕН

Ценителите на доброто уиски знаят, че колкото повече престоява уискито толкова по-ароматен, характерен и подчертано неустоим става вкусът му. Подобно на този процес можем да разгледаме идеята животът ни с времето вместо да губи своя аромат, очарование и вкус, да придобива повече колорит, страст и дълбочина в сексуалните преживявания и романтичните ни емоции.

Нека приемем концепцията, че от позицията на опита, новите знания и психологически инструменти сме напълно способни да си подарим много по-пълноценни и емоционално наситени взаимоотношения, като споделена радост и наслада от живота.

В подкрепа на това са и последните изследваия в тази посока, които сочат, че сексът след 40-те би могъл да бъде по-качествен и определено се отличава с повече удоволствие и удовлетворение от споделената интимност между двамата партньори.

Ще научим:

Повечето двойки преживяват първата криза в еротичните си отношения след сбъдване на мечтата да заживеят заедно. За други това се случва след осъществяване на следващата им мечта – да станат родители. Как става така, че реализираните ни копнежи провалят възможността да бъдем щастливи заедно? Дали това е природен закон, който следва да приемем безропотно или всеки от нас може да промени орисията си?

И ако допуснем последното, какви са тайните на дълготрайната еротична връзка? Ако любовта е прегоряла, но е живо приятелството – какви са пътищата пред нас?

Семинарът ще отговори на въпросите които ни вълнуват, ще преоткрием как да постигнем удовлетворение в сексуалния си живот, ще ни улесни да споделяме скритите си желания, страхове, фантазии и очаквания, ще ни подскаже как да влезем отново в ролята на прилъстител или съблазнителка.

Ще имаш възможност, при желание от твоя страна, да изразиш своето мнение, да зададеш въпроси, които те вълнуват или да получиш конкретна подкрепа за актуалната ситуация, в която се намираш. Както и да получиш друга гледна точка и интересна информация как можеш да подобриш интимните си преживявания, като промениш нагласата и очакванията си и участваш активно и отговорно в този процес.

Семинарът е подходящ за теб, ако:

Водещ на семинара

Румен Бостанджиев - DIVA ZONE

доц. д-р Румен Бостанджиев

Сексолог и Фамилен терапевт

Университетски преподавател и Психодрама терапевт с над 37 годишна терапевтична практика.

От 1992г. е преподавател в Бургаския свободен университет в програмите по Психология и по Педагогика.

Психодрама терапевт – осем годишно обучение в програма на Морено Института в град Юберлинген, Германия.

Завършил квалификационна програма за личностно центриран подход на Американската психологична асоциация, осъществена от 1990 до 1994 г. в Чехия и Словакия.

1993 г. специализирал Сексология в Нидерландия и Белгия.

2007 и 2008 завършва международна академия по сексуална медицина в Оксфорд, Лисабон и Рим.

Дата и Място

Често задавани въпроси

Любопитството и готовост да се довериш на процеса в залата.

Необходимо е да имаш на разположеие по твой избор чисти и удоби обувки само за зала или чорапи за твое удобство.

Да. За целта е нужно твоят приятел да се регистрира и да си запази място през приложението ни.

Не. Деца няма да бъдат допускани до събитието.

Регистрация за семинара

Ако вече имаш профил в нашата система – GloFox – влез в приложението и запази място в раздел Събития за този семинар или последвай линка по-долу.

Ако нямаш регистрация – трябва да си направиш или да се свържеш с нас за да ти съдействаме на 0877 30 76 77 – Владимир Стоянов.

DIVA ZONE - танцово училище

Май 2023

Почивни дни, предстоящи участия, допълнителни тренировки, последни записвания за летния ни лагер и още много интересни неща ни очакват през месеците Май, Юни и дори през Юли…

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ »
DIVA ZONE - танцово училище

Април 2023

С много трепети, вълнение и пролетно настроение, ние в “DIVA ZONE” приветстваме и празнуваме пъстрият Април. Месец, изпълнен с едни от най-топлите празници и шарени емоции.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.