Коледни промоции 2020

КОЛЕДНИ
ПРОМОЦИИ

до 6 Януари 2021

Дни
Часове
Минути
Секунди
Приеми с усмивка нашите специални Коледни предложения. Внеси радост и празнични емоции в своя дом.
 
В този момент все повече се нуждаем от усмивка, мотивация, правилна грижа за себе си и любимите си хора. Празнувай и Спортувай и Танцувай! За добро здраве, за тонус за забавление и за празнично настроение.
 

Специално адаптирахме нашите класове от залата, за провеждане онлайн и бихме искали да те поканим да опиташ. – за себе си, както и за своето дете. Направи коледата незабравима с коледната промоция, валидна още само няколко дни.

ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ

Класически балет за деца в DIVA ZONE

за деца от 4 до 12 години

Всяко малко момиченце може да се научи на нежност, грация и да впечатлява с красива стойка. За деца, които се впечатляват от красотата и нежността.

Брейк танци за деца в DIVA ZONE

за деца от 4 до 12 години

За всяко момче, което обича да е център на внимнаие, харесва атрактивните преживявания или просто умее да се учи през забавлението.

DIVA ZONE - танцово училище

за деца от 4 до 6 години

Забавно, интригуващо, полезно и вълнуващо преживяване за най-малките. От малки развиваме своята пластика, гъвкавост, танцувалност. артистичност и въображение.

Модерни танци и Хип Хоп за деца в DIVA ZONE

за деца от 6 до 12 години

Всяко дете има нужда от подкрепа, усмивка и насърчаване! През танца и забавлението детето се учи на себеизразяване и развива безценни умения като пластика, танцувалност, добра координация, музикалност и артистичност.

DIVA ZONE - танцово училище

TEEN 12+

Танцът е добро предизикателство за характера, волята и уменията на всеки тийнейджър. Чудесна възможност да градиш здраво самочувствие, увереност, ярко присъствие. Един атрактивен начин да се себеизразяваш свободно!

DIVA ZONE - танцово училище

TEEN 12+

Тук ще има текст

няколко

реда

за да се

подравни с другите

ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ

Стречинг в DIVA ZONE

без възрастово ограничение

Искаш да се чувстваш добре в своето тяло? Има сигурен начин да развиваш своята гъвкавост, физическа сила и устойчивост. Чувствай се леко и свободно със STRETCHING програмата на DIVA ZONE с гарантирани резултати.

DIVA ZONE - танцово училище

без възрастово ограничение

Горещи и очарователни – латино танците ни карат да се чувстваме безгрижни и живи. Заучи нови движения и хореографии с едни от най-добрите треньори в България и се понеси в света на доброто настроение!

DIVA ZONE - танцово училище

за физически активни жени

Искаш да влизаш във форма, искаш да се харесваш и да се чувстваш красива? Има сигурен начин, като участваш активно в нашата кардио програма специално за темпераментната и амбициозната жена!

DIVA ZONE - танцово училище

без възрастово ограничение

Провокативна и предизвикателна е новата танцова линия за 20+. Това е място за теб, ако искаш да пробваш докъде можеш да се предизвикаш чрез движението и танца! Място, в което да експериментираш без граници!

DIVA ZONE - танцово училище

без възрастово ограничение

За всяка жена, която иска да разкрие и преоткрие своята женственост. Бъди по-очарователна, по-магнетична и по-женствена! Lady’s Style класовете са за теб, ако искаш да бъдеш още по-дръзка и предизвикателна!

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.