DIVA ZONE - танцово училище

Май 2023

🌷 Месец Май започва с празничен ден, слънчево време и много усмивки! Вещае да бъде изпълнен с голяма доза ентусиазъм, празнично настроение и Майско вълнение!

🎈Честит да е Денят на Труда!

Приветстваме Труда и Трудолюбието като основно средство,  за да бъдем полезни на света, да допринасяме с красиви идеи и достойни дела за по-красив и  добър Свят и за постигане на всичките ни лични цели и мечти!

  • Почивните дни през Май
  • Предстоящи участия
  • Допълнителните тренировки през месец Май
  • Финални записвания за летния ни лагер в Созопол
  • DIVA ZONE Homework Program
  • Предстои – лятна спортно-танцова програма в DIVA ZONE

Почивни дни през месец Май 2023

DIVA ZONE

Както обикновено – по време на празниците, танцовите зали на DIVA ZONE ще са с широко отворени врати, че дори и прозорци 🙃🙂😆 за всички ученици в танцовата ни школа. Насърчаваме децата да посещават редовно заниманията, за да напредват и подкрепят с присъствието си останалите деца от отбора, които разчитат на тях.

A и да не забравяме, че празниците са повод за едни по-различни и празнични тренировки и още по-приповдигнато и зареждащо настроение в залите ни!

Напомняме, че очакваме да ни информирате ако планирате да пропуснете дадени тренировки, като ни пишете в нашия вайбър канал.

Участие в София Тех Парк на Цветята и Изкуствата

DIVA ZONE - танцово училище

С радост приехме поканата на Община Младост да се включим във втория флора фестивал „София Тех Парк на цветята и изкуствата“. Събитието ще се проведе на 13‐ти и 14-ти Май /Събота и Неделя/ в София Тех Парк.

Така че, повечето наши ученици и танцуващи звезди ще имат възможност да заблестят на сцената съвсем скоро.

Повече детайли за участниците и участието на DIVA ZONE ще получите в лични съобщения посредством нашия вайбър канал.

Ще бъде празник за всички, които обичат цветовете в природата, радват се на цветята, ценят билките и се възхищават на дърветата и екзотичните растения.

Всяка домакиня може да открие иновативни методи за отглеждане на екзотични растения у дома, а всяко дете може да се включи към различни ателиета за измайсторяване на ръчни изделия. Повече за събитието и как може да вземете участие в ателиетата тук:

https://sofiatech.bg/event/sofiya-teh-park-na-czvetyata-i-izkustvata/

Предстоящи участия и проекти на DIVA ZONE

След София Тех Парк, следват и още няколко интересни и отговорни участия като:

  • Шампионат за изпълнители Сценично-Спортни Изкуства “Performer Cup” 2023, който ще се проведе на 3-ти и 4-ти Юни.
  • Малко след това имаме покана за участие в едно от най-зрелищните поп музикални събития за младежка аудитория “AnimeS”
  • Успоредно с това ще снимаме и танцови клипове на групите, които са готови за целта
  • И накрая идва и 2-ри Юли, където всички наши ученици е време да покажат какво могат и да стъпят на бляскавата сцена на DIVA ZONE PROJECT 2023.

Ако до сега не сте имали възможност да се запознаете – на 2-ри Юли е датата на голямото ни танцово събитие, в което ще участват всички ученици на DIVA ZONE.

Повече за събитието можете да научите от тук:

https://www.divazone.bg/2-iuli-2023

Допълнителни и удължени тренировки

DIVA ZONE - танцово училище

Във връзка с всички предстоящи участия – запазена марка на нашата школа са допълнителните тренировки и специализираната подготовка за различните изяви и сцени. 🙂

За нас сцената е едновременно отговорност и магия и държим, когато нашите деца застават под прожекторите да се отличават и да впечатляват!

Стандартният график от две едночасови занимания в седмицата е приятен и зареждащ децата, но когато става въпрос за участие на сцена – ние държим на възможно най-добро представяне и за целта е необходима добра подготовка. Това е важна стъпка от развитието на децата – да застанат пред публика и да покажат какво са научили и на какво са способни,  да се справят със собствените си колебания и страхове,  да преодолеят сценичната треска и най-вече да останат удовлетворени и заредени след едно подобно преживяване.

Вие родителите получавате и предстои да получавате информация за всички предстоящи допълнителни тренировки във връзка с участията, които предстоят през месеците Май, Юни и Юли 2023.

А ние като специалисти, си запазваме правото да преценяваме кои деца са подготвени за дадено събитие и могат да вземат участие в него. На тази база и вие получавате покана за участие с информация за даденото събитие и срок за потвърждение до определена дата, предвид организацията и подготовката за събитието.

Финални записвания за DIVA ZONE CAMP 2023

Детски спортен лагер - Созопол

Към днешна дата остават 3 свободни места за летния ни спортно-танцов лагер в Созопол от 5-ти до 10-ти Юли 2023. Записванията ще са възможни до 19-ти Май, до когато е и финалният срок за плащане на пълната сума на детския лагер.

Повече за организирания от нас лагер за деца, можете да научите от тук:

https://www.divazone.bg/sportno-tantsov-lager-za-detsa-sozopol/

По време на детския лагер – танцовите занимания в залите ни в София продължават с пълна сила.

През лятото ще имаме по традиция по-интензивни тренировки и подготовки, седмични и двуседмични абонаментни планове за удобство на всички пътуващи.

DIVA ZONE’S HOME WORKOUT PROGRAM

DIVA ZONE Home Workout Program

За съжаление, поради технически проблеми, не успяхме да стартираме програмата досега, но затова пък с още повече ентусиазъм, сме готови да я стартираме през месец Май за децата от групите по модерни танци. Всички родители трябва да имате получено съобщение с линкове към съответните материали. Ако не сте получили подобно съобщение или имате затруднение – моля, пишете ни (в официалния ни вайбър канал), с радост ще ви съдействаме.

Апелираме към системното и старателното практикуване вкъщи, може и с помощ, подкрепа и включване на родители, за по-забавно и мотивиращо преживяване. 

Треньорите на DIVA ZONE ще следят за изпълнението на всяка от задачите, които ако се изпълняват стриктно, редовно и правилно, следвайки указанията във видеата, несъмнено ще доведат до много положителни резултати при всяко дете.

Лятна спортно-танцова програма

DIVA ZONE - танцово училище

Танцовите ни зали ще работят с пълна пара и слънчева енергия през цялата лятна ваканция. Лятната ваканция е време за игри и забавления, както и за танцови приключения. Очаквайте скоро повече информация за летните формати и възможности за всички, които ще си останат в София или ще присъстват временно.

С пожелание за много вдъхновение и сили през месец Май, ние апелираме към всички ученици за активно и старателно участие в тренировките ни, както присъствено, така и онлайн в Zoom.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.