Модерни танци и Хип-Хоп за Деца в София
Модерни танци и Хип-Хоп за Деца в София

Лятно Танцово училище в София

1-ви Юни - 15-ти Септември

Модерни танци за Деца и Тийнейджъри

от 5 до 12 години

Продължаваме със стандартните ни танцови занимания по модерни танци, но по един разнообразен и нестандартен начин.

Всяка седмица, редовните ни танцови занимания ще бъдат посветени на заучаването, основите и историята на различни танцови стилове, сред които латино танци, класически и модерен балет, джаз и мюзикъл, Commercial и Хип Хоп културата. По този начин всички наши ученици ще могат освен да повишат танцовите си умения, значително да обогатят своите знания, култура на движение и стил.


Лятно Танцово Училище Diva Zone с НОВА програма
Тематични Танцови Седмици през Лято '24

Танцово разнообразие

Незабравимо танцово лято в групите ни по Модерни танци. До края на Юни продължаваме с модерни танци, а от 1-ви Юли до 15-ти Септември – всяка седмица ще е посветена на различен танцов стил и специфична танцова култура. По този начин ще разнообразим и обогатим танцовите умения на вашето дете, както и познанията му в танцовата вселена.

Танцови стилове

  • Модерни танци 
  • Латиноамерикански танци
  • Хип-Хоп танци
  • Брейк танци
  • Мюзикъл
  • MTV & Commercial dance
  • Естетическа и Художествена гимнастика в комбинация с Обща физическа подготовка

За кого са подходящи часовете?

Тематичните седмици са подходящи за всяко дете, което иска да се докосне до повече от един танцов стил, да усети характера и ритъма на различните танцови култури и стилове, както и да надгражда своите танцови умения с нови знания. Това е прекрасно начало за всяко дете като начинаещ танцьор и възможност да разбере кой от танцовите стилове е негов фаворит.

Какво ни очаква?

Нашето Лятно Танцово училище стартира от 1-ви Юни и ще продължи до 15-ти Септември – в първата тренировка за дадена седмица във всяка група, ще стартираме с разучаване на движения в различен танцов стил, а всеки петък ще завършваме със специално танцово събитие в залата за всички ученици. В петъчните часове треньорите ще разказват повече за новия танцов стил, любопитни факти, ще гледаме подбрани видеа и ще преживеем незабравимо танцово приключение.

Лятното ни Танцово Училище
време за Приключения и Танцови постижения

За Нови ученици

Лятно танцово училище Diva Zone – танци, спорт и забавления за начинаещи.

С нетърпение очакваме всяко лято, заради морските спомени и приключения и защото всяко лято при нас е възможност за нови приятелства, лични постижения и танцов прогрес. Лятната ваканция е прекрасно време да съчетаем нещо ново, вдъхновяващо и различно с нови знания, полезни умения и завидни постижения. Лятото ни дава възможност да се вложим и отдадем на нещо, което харесваме и обичаме,  да се посветим на любимите ни занимания или пък да срещнем нови вдъхновения. А лятото на 2024-та ще бъде различно и ще ни представи богато танцово разнообразие от различни стилове и танцови култури.

За настоящите ни ученици

Лятно танцово училище Diva Zone – нови предизвикателства и нови постижения за напреднали.

За нашите ученици, които вече са открили и избрали танца като нещо свое и любимо, лятото е време за напредък, амбициозни цели и личен танцов прогрес. А за всички други деца начинаещи, е време в което да опитват и откриват нови за тях занимания и предизвикателства. В нашата школа лятото е времето в което тренираме интензивно, вдигаме нивото и бележим сериозно танцово развитие. Всяко дете ще може да опита от различните танцови предизвикателства, да се запознава с ритъма и пулса на всеки танцов стил и да обогатява своята физическа и танцова култура.

Лятно Танцово училище 2024
График на заниманията

Лятно Танцово училище
зала Младост

гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Методи Андонов, Народно Читалище Младост

Понеделник и Сряда

17:30 – 18:30 – Модерни танци за деца на 5-6 години

18:30 – 19:30 – Модерни танци за деца на 6-9 години

19:30 – 20:30 – Хип-Хоп за деца на 9-12 години

Вторник и Четвъртък

17:30 – 18:30 – Модерни танци за деца на 5-6 години

18:30 – 19:30 – Модерни танци за деца на 6-9 години

19:30 – 20:30 – Pre-ADVANCED LEVEL TEEN

от 1-ви Юли групите се местят в Понеделник и Сряда

Лятно Танцово училище
зала Хиподрума

гр. София, ж.к. Хиподрума, бул. Цар Борис III 81, вх. В, ет. 2

Понеделник и Сряда

ADVANCED LEVEL

Вторник и Четвъртък

17:30 – 18:30 – Модерни танци за деца на 5-6 години

18:30 – 19:30 – Модерни танци за деца на 6-8 години

19:30 – 20:30 – Модерни танци за деца на 9-12 години

Петък

17:30 – 18:30 – Модерни танци за деца на 5-6 години

18:30 – 19:30 – Модерни танци за деца на 6-8 години

19:30 – 20:30 – Модерни танци за деца на 9-12 години

Снимки от авторските представления и участия с деца от танцовото ни училище

Родителите за нас

Различни Танцови Седмици през
Лятно танцово училище 2024

Седмица - Модерни танци

Лятно танцово училище
В студиото на Българска Национална Телевизия

В тази танцова категория децата се срещат с много оригинални хореографии,  които често са съчетание от няколко танцови стила като Модерен балет, Show Dance, Hip Hop, Commercial dance и други.

Тези класове са много вдъхновяващи за децата, със своята завладяваща енергия, красиви  и ефектни движения, артистичност, цялостна визия и танцово излъчване. Всяко дете има възможност да изрази себе си, да тества своята музикалност и танцувалност , да развие своята координация, да усети че може  да се справи с хореографиите и да открие любовта към танца.

Седмица – Модерни танци / Лятно Танцово училище 2024

Седмица - Брейк Танци

DIVA ZONE - танцово училище
Break Dance и Брейк настроение на сцената на DIVA ZONE PROJECT - Лято 23

Брейк танците, известни също като брейкданс или

B-boying, B-girling, са динамична и атлетична форма на уличен танц, която произхожда от хип-хоп културата. 

Атрактивните движения и интересната танцова техника развиват индивидуалността на всяко дете.

Тези класове са възможност за всяко момиче и момче да се запознае със света на Break dance танца и да заучи основни стъпки от техниките Top Rock, Go downs, Footwork & Spin moves-power moves, Freezes.

Всяко дете би искало да се отличи със няколко атрактивни и впечатляващи движения и танцови стъпки.

Седмица – Брейк танци / Лятно Танцово училище 2024

Седмица - Латиноамерикански танци

Седмица - Хип Хоп Танци

DIVA ZONE - танцово училище
Детска Фотосесия с избрани деца на DIVA ZONE

И разбира се, няма да подминем един от най-любимите стилове на 21-ви век.

Хип Хоп танците са динамичен и енергичен стил, който е неразделна част от хип хоп културата. Този стил включва разнообразие от движения и техники, които са възникнали на улицата и са се развили през годините, като се включват елементи от брейк танците и други улични стилове.

В тези класове ще разучаваме основни техники от  различните улични стилове, както и ще изучаваме конкретни Hip- Hop танцови хореографии.

 

Седмица – Хип Хоп Танци / Лятно Танцово училище 2024

Седмица - Естетическа и Художествена гимнастика в комбинация с Обща физическа подготовка

Лятно танцово училище за момичета
По време на тренировка в зала Младост - малки, но позираме със самочувствие

Естетическата и художествената гимнастика комбинират спорт и изкуство, като съчетават танцови движения с гимнастически умения.

Естетическата гимнастика е съчетание без уред, а художествената използва различни уреди като ленти, топки, бухалки, обръчи и въжета. Тези стилове развиват изключителна гъвкавост, координация , всякакви физически качества като пластика, бързина, работа с уреди и естетическа изразителност.

През тази интензивна тематична седмица, участниците категорично ще подобрят своята обща физическа подготовка и ще създадем и заучим част от съчетание по естетическа гимнастика.

 

 

Седмица - Мюзикъл

DIVA ZONE - танцово училище
Надничаме доволно в камерата по време на почивката между снимките в Българска Национална Телевизия

Танците в мюзикълите са неразделна част от този уникален сценичен жанр, който комбинира музика, танц и театър, за да разказва и пресъздава истории. През тази интензивна тематична седмица, участниците ще имат възможността да се потопят в артистичния и приказен танцов свят на мюзикъла, да се докоснат до силата на движението което разказва дадена история или приказка и изразява чувство и емоция. Всяко дете ще развива наи- вече своята артистичност, въображение и умение за себеизразяване.

Ще създадем артистична хореография по избран световноизвестен мюзикъл и ще се срещнем с емблематични герои от филмите и детските приказки.

Седмица Мюзикъл / Лятно Танцово училище 2024

Седмица - MTV & Commercial Dance

DIVA ZONE - Модерни танци за деца
Тийнейджърите избухват по време на тренировка

MTV и Commercial Dance танците са модерни танцови стилове, популярни в музикалните видеоклипове, телевизионните предавания и концертите на поп звезди. Тези танци комбинират различни елементи от хип-хоп, джаз и съвременни танцови техники, създавайки впечатляващи и запомнящи се изпълнения. През тази интензивна тематична седмица, участниците ще имат възможността да се потопят в  звездния свят на MTV и Commercial Dance.

В тези класове децата разучават и заучават стъпки и танцови комбинации от едни от най-известните и   впечатляващи видео клипове, както и се поставят хореографии върху популярни хитове на едни от най-интересните и изявени поп звезди и артисти на 21-ви век.

Седмица – MTV & Commercial Dance / Лятно Танцово училище 2024

 

Индивидуални тренировки през Лятно Танцово училище 24

Шанс и привилегия е да се учим от най-добрите. Особено вълнуващо е, когато цялото внимание на твоя треньор е за теб и залата е твоя. Всяко дете, което же,лае, ще може да се докосне до това вълнение и всеки родител ще може да чуе оценката на треньора и неговите лични препоръки. С годините опит набюфаваме как в индивидуалните уроци децата се доверяват по-бързо на своя треньор, добиват самочувствие на база своите лични постижения в залата след всяка тренировка и се адаптират по-лесно към тренировъчния процес в група. Обикновено след 5-6 урока, децата сами започват да усещат своя напредък и да се радват на резултати, което ги мотивира и стимулира да продължават да тренират. Индивидуалната работа създава възможност на децата да напредват доста по-бързо, имат възможност да задават своите въпроси и да получават цялото внимание на своя треньор. Този процес дава възможност треньорът да усети физическите възможности и танцовия потенциал на детето, както и да се свърже с него емоционално и да прецени добре от какъв подход се нуждае неговият ученик, за да върви успешно напред. Всяко дете, което прояви постоянство във времето и устойчиво желание в тренировките, може да премери сили и да влезе в напреднала група, която се готви за участия, сценични изяви и състезания.

DIVA ZONE - танцово училище
DIVA ZONE - танцово училище

Препоръчваме горещо индивидуалните тренировъчни програми за: Всяко дете, което е по-неуверено, няма изградено самочувствие и има нужда от персонално внимание и повече подкрепа За всяко дете, което е хипер активно и трудно задържа вниманието си Когато искаме да подготвим дете да се социализира, интегрира и адаптира по-лесно във вече създадена група, както емоционално, така и технически. Когато искаме да открием какъв точно танцов стил е подходящ за дадено дете, както и когато искаме да видим по какъв стил се увлича детето Когато се готвим за сцена или състезания Когато искаме да се развиваме и да постигаме спортни и танцови постижения Когато се готвим за даден изпит, например Хореографско училище, НАТФИЗ и други, когато детето е на 4-5 години и още няма изградени навици за работен процес в зала, трудно задържа вниманието си и лесно се разсейва. Когато искаме да сме най-добрите.

Попълни формата и запази място за безплатен урок

След попълването на формата, ще се свържем с вас до 48 часа за да уговорим вашето първо посещение.

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.