Как да настроя Zoom?

Как да използвам ZOOM?

В тази статия ще те запознаем с едно от най-популярните приложения за онлайн срещи и уебинари и някои от основните настройки от които ще имаш нужда, за да се насладиш на нашите Live тренировки по възможно най-добрия начин.

Какво е ZOOM и как да го ползвам?

Zoom.us е една от най-популярните платформи за онлайн срещи и уебинари. Разбира се, популярността му драстично нарастна след събитията причинени от коронавируса. За да го ползваш, трябва да го изтеглиш за своя компютър, таблет и/или телефон. Можеш да иизползваш някой от линковете по-долу за улеснение.

Windows

macOS

Google Play

App Store

Когато приложението е вече изтеглено, трябва да си направиш регистрация в платформата на Zoom. Когато попълваш името си в платфората, имай предвид, че е важно да ползваш същото име с което ще направиш плащането за съответното занимание.

Готово! А сега какво?

За всеки урок или събитие, което организираме през Zoom, ще получиш данни за вход на имейла, който си ни оставил при регистрация в сайта или за всички наши физически клиенти – имейла, който сте оставили при попълване на регистрационната форма при записване.

Важно е да имаш предвид следното:

 • В Zoom трябва да запишеш името на участника в заниманието, за който е извършена регистрацията или е направено плащането през сайта ни. Няма да допускаме акаунти, чиито имена не съвпадат с тези, направили поръчката през сайта ни.
 • Активирай си звука при влизане във виртуалната стая.
  • На телефон – от иконата със слушалки, която се намира долу в ляво на екрана, избери Call via Device Audio.
  • На компютър – можеш да контролираш микрофона и видеото от долния ляв ъгъл на приложението.
 • Задължително е да си включиш камерата, за да можеш да получаваш обратна връзка от треньора.

Препоръки за по-добро изживяване

За да се насладиш възможно най-добре на Live тренировките с нас ти препоръчваме следното:

 • Направи така, че никой да не те безпокои по време на тренировката. Всъщност, може да участва и цялото ти семейство. 🙂
 • Подсигури безопасен периметър около себе си. Добре е да не се удариш или да счупиш нещо докато тренираш. Вниавай с остри ръбове на мебелите около теб, както и чупливи предмети. Добре е да премахнеш килим или постелка под теб, които биха могли да се хлъзнат и да паднеш.
 • Включи телефона или компютъра си към телевизор за още по-добро изживяване
 • Използвай безжични слушалки, за да се потопиш изцяло в атмосферата на тренировката.
 • Включи си камерата, за да получаваш обрартна връзка от треньора. Когато те виждаме, ще можем да те напътстваме. Разбира се – не е задължително, но е препоръчително.
 • Облечи си спортен екип – също като за залата. Може и маратонки или на бос крак. Ако си по чорапи внимавай с хлъзгането.

Повярвай, че можеш!

И най-важното – повярвай, че можеш да постигаш независимо къде се намираш! В залата или пред монитора – ние сме до теб, за да ти помогнем в начинанието.

Ако твоето дете посещава онлайн класовете – подкрепи го, защото децата имат нужда от допълнителната подкрепа на своите родители. Разбира се, можеш да участваш заедно с него и ти. Опитай, ще е забавно, обещаваме! 🙂

Ако имаш въпроси или затруднения

Важно е да стартираш Zoom стаята на своето занимание поне 5-10 минути преди обявеното начало. По този начин ако имаш технически затруднения, можеш да се свържеш с нас на 0877 30 76 77 – Владимир и да получиш съдействие. Така ще имаме време за реакция преди да започне реално самото занимание.

Събитията на DIVA ZONE

Home Събитията на DIVA ZONE   Специалните сценични издания на DIVA ZONE се превръщат в едно от основните и сериозни предизвикателства за всеки наш ученик. 

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ »

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.