Как да използвам ZOOM?

В тази статия ще те запознаем с едно от най-популярните приложения за онлайн срещи и уебинари и някои от основните настройки от които ще имаш нужда, за да се насладиш на нашите Live тренировки по възможно най-добрия начин.

Какво е ZOOM и как да го ползвам?

Zoom.us е една от най-популярните платформи за онлайн срещи и уебинари. Разбира се, популярността му драстично нарастна след събитията причинени от коронавируса. За да го ползваш, трябва да го изтеглиш за своя компютър, таблет и/или телефон. Можеш да иизползваш някой от линковете по-долу за улеснение.

Когато приложението е вече изтеглено, трябва да си направиш регистрация в платформата на Zoom. Когато попълваш името си в платфората, имай предвид, че е важно да ползваш същото име с което ще направиш плащането за съответното занимание.

Готово! А сега какво?

За всеки урок или събитие, което организираме през Zoom, ще получиш данни за вход на имейла, който си ни оставил при регистрация в сайта или за всички наши физически клиенти – имейла, който сте оставили при попълване на регистрационната форма при записване.

Важно е да имаш предвид следното:

 

 • В Zoom трябва да запишеш името на участника в заниманието, за който е извършена регистрацията или е направено плащането през сайта ни. Няма да допускаме акаунти, чиито имена не съвпадат с тези, направили поръчката през сайта ни.

 • Активирай си звука при влизане във виртуалната стая.


  На телефон – от иконата със слушалки, която се намира долу в ляво на екрана, избери Call via Device Audio.

  На компютър – можеш да контролираш микрофона и видеото от долния ляв ъгъл на приложението.

 • Препоръчително е да си включиш камерата, за да можеш да получаваш обратна връзка от нас.

Препоръки за по-добро изживяване

За да се насладиш възможно най-добре на Live тренировките с нас ти препоръчваме следното:

 

 • Направи така, че никой да не те безпокои по време на тренировката. А защо не да участва и цялото ти семейство? 🙂

 • Подсигури безопасен периметър около себе си. Добре е да не се удариш или да счупиш нещо докато тренираш. Вниавай с остри ръбове на мебелите около теб, както и чупливи предмети. Добре е да премахнеш килим или постелка под теб, които биха могли да се хлъзнат и да паднеш.

 • Включи телефона или компютъра си към телевизор

 • Използвай безжични слушалки.

 • Включи си камерата, за да получаваш обрартна връзка от треньора. Когато те виждаме, ще можем да те напътстваме. Разбира се – не е задължително, но е препоръчително.

 • Облечи си спортен екип – също като за залата. Може и маратонки или на бос крак. Ако си по чорапи внимавай с хлъзгането.

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.