DIVA ZONE - Януари 2023

Януари 2023

На Добър Час на всички малки танцуващи звезди и на вас, скъпи родители през Новата 2023-та Година! С настъпването на новата година посрещаме с вълнение и новия Танцов сезон. Устремени с много енергия и нов заряд към нови вдъхновения и нови постижения.

Забавен и различен Януари

През месец Януари в залите ни продължава Празнично настроение и Новогодишното приключение.

Тренировъчният план е различен, акцентът е в творчески задачи и игри, които провокират и развиват въображението на всяко дете, работят за по-добра координация и за развиване на отборен дух.

Няма да сме чак толкова взискателни, както обикновено, за да създадем по-свободна, забавна и празнична среда за децата.

Домашни задачи за деца над 6 години

Въвеждаме домашни задачи за всяка група и деца на възраст над 6 години, с цел по-добра физическа подготовка и издръжливост.

Ще бъде чудесно, ако родителите подкрепите и насърчите децата в изпълнението им. Предстои да напишем отделна статия за тази част от нашата съвместна дейност и как тя се очаква да се отрази на децата в перспектива.

Новият ни Viber канал

DIVA ZONE - Viber

От новата година стартирахме и официалния ни публичен Viber акаунт. Местим цялата комуникация с всички родители в него.

Тъй-като системата не ни показва вашия номер, а много често за име абонатите изписват псевдоними, ще е най-добре да ни изпратите:

  • Две име на вашето дете/деца, което вече посещава нашите занимания
  • Две ваши имена (за всеки случай)
  • Телефон за връзка
  • Актуален ваш имейл адрес

Ако втори родител желае също да получава съобщения във Viber от нас и да ни пише, то трябва да повтори стъпките по-горе но от своя телефон и Viber акаунт.

Работното ни време

През цялата 2023 година, танцовото ни училище остава с отворени врати по време на повечето празнични дни, ваканции и почивни дни, освен ако изрично не пишем, че имаме ваканция или почивен ден. Така че, вратите ни са отворени за вас, а групите и индивидуалните уроци продължават по стандартния си график.

Уроци в Zoom

Онлайн танцови класове в Zoom с DIVA ZONE

Напомняме, че през новата 2023-та година се завръщаме с пълна сила към ONLINE тренировките в ZOOM.

Предвид зимните условия, настъпващата заплаха от грипна епидемия, както и честото боледуване при децата, ние силно препоръчваме към смелото и активно присъствие на децата онлайн, когато по една или друга причина са възпрепятствани да идват в залата.

Вече три години, нашето танцово училище развива активно и неспирно тренировките в ZOOM и при добро желание и постоянство бележим чудесни резултати с част от децата които се включват с готовност и тренират старателно и усърдно.

Това спомага много и за покачване на концентрацията и самодисциплината на детето, но за всички тези неща ще напишем отделна статия, където ще споделим личните си впечатления от страна на треньорите, както и на децата които са работили продължително време дистанционно от вкъщи.

Ще се радваме да подкрепите детето, когато е необходимо да се включи и да тренира дистанционно, защото това е и винаги ще е по-добрият и предпочитан вариант от това да пропусне тренировка и материал.

Годишното събитие на DIVA ZONE

Годишно танцово събитие за деца - DIVA ZONE

С вълнение планираме съвсем скоро да стартира подготовката за голямото Лятно събитие на DIVA ZONE. Подробна информация, детайли и условия за участие ще получат всички родители и ученици съвсем скоро.

Ще поставим по няколко вълнуващи цели пред всяка група за цялата 2023-та година, така че редовното присъствие в часовете е по-важно от всякога. Така децата няма да губят ритъм и форма, ще са част от амбициозната среда и артистичната атмосфера в залата, ще градим заедно полезни навици, ще се забавляваме и ще разпалваме мотивацията и вдъхновението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.