DIVA ZONE - Happy September - Dance & Sport 2021

Happy September - Dance & Sport

Едно събитие за малки и големи с Вход Свободен
от 22 до 26 Септември 2021

дни
0
вдъхновяващи класа
0
треньора
0
участника в клас
< 0

Йога, Стречинг, Пилатес, Релаксиращи практики и Медитации,
Класически балет, Модерни танци, Брейк Танци и много други

Едно зареждащо събитие на DIVA ZONE представящо различни здравословни практики за тялото и ума, зареждащи тренировки и вдъхновяващи занимнания за малки и големи. Избери своето любимо занимание или експериментирай с нещо ново и се наслади на приятелска атмосфера, доза здравословно и зареждащо движение и свобода за мислите и ума. Прекрасна емоция за всяко дете, невероята възможност за рестарт и зареждащо посрещане на Есента.

22 до 26 Септември

от Сряда до Неделя

ВХОД СВОБОДЕН

Само с предварително запазено място

Зала Rooftop 7

жк. Хиподрума,
бул. Цар Борис III 81, вх. В, ет. 7

ЗАНИМАНИЯ ЗА ЖЕНИ И МЪЖЕ

Стречинг за начинаещи в София - DIVA ZONE

Стречинг

за начинанещи жени и мъже

Стречинг практиката е здраве и радост за тялото и ума.  Авторска система и подбор от упражения, които развиват общата гъвкавост и пластика на тялото, повишават еластичността на цялото тяло и с времето постигат устойчива физическа издръжливост. Практиката съчетава упражннения за разтягане и задържащи пози които укрепват определени мускулни групи. Подходяща за различни възрастови групи и различни хронични неразположения.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Хатха Йога

Хатха Йога

група за начинаещи жени и мъже

Класически вариант на Хатха Йога е подходящ за всички възрастови групи. Практиката съдържаш поредица от асани и кратка релаксация. Хатха Йога спомага за канализирането и балансирането на пасивната и движещата се енергия в тялото, съдържа упражнения със слабо мускулно натоварване, задържащи пози които спомагат за успокояване и фокус на ума. Бавна, спокойна и релаксираща практика за здраве и енергиен баланс.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Виняса Йога

Виняса Йога

група за напреднали жени и мъже

Виняса Флоу е йога практика подходяща за всеки човек с диамично ежедневие. Определено е  препоръчителна за физически активнни хора, но не и за начинаещи.  Плавно и хармонично практиката преминава през подбрани йога асани и дихателни технники. С времето Виняса Флоу освобождава тялото от токсини, подобрява подвижността на ставите, повишава концентрацията на ума и устойчивостта на организма.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Медитация

Водена Медитация

за всеки

Водената медитация (Guided meditation) е древно-съвременен метод за постигане на желани психо-физични състояния. В динамиката на ежедневието днес, тя е особено подходяща за редуциране на стреса и „изключване“ от обичайните мисловни процеси. Не изисква предварителни умения или подготовка – сесията се ръководи от водещ, който създава необходимите условия за участниците.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Антистрес Гимнастика

Антистрес Гимнастика

за всеки

Антистрес гимнастика представлява специализиран комплекс от дихателни и разтегателни упражнения, комбинирани целево, за да бъдат достъпни и за физически неактивните. Упражненията са подбирани от Йога, Ци-гун и Лечебната физкултура, като целта на изпълнението им е да бъдат ангажирани почти всички стави, мускули и сухожилия на тялото, за да се поддържа в здравословни граници тяхното смазване, кръвоснабдяване и електромагнитна проводимост.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Релаксираща практика

Релаксираща практика

за начинаещи

Релаксираща практика е препоръчителна за начинаещи и трудно подвижни хоря, които искат да подобрят своя физически и психически тонус. Лека и релаксираща практиката съчетава подбрани йога упражнения за начиаещи,  дихателни практики и кратка медитация. Прекрасен начин да се заредиш с положителна енергия и да се раздвижиш приятно.

 

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Пилатес

Пилатес

група за начинаещи и напреднали

Пилатес Система от упражнения, които укрепват общата мускулатура на тялото. Със системнната работа се подобрява стойката, гъвкавостта и издръжливостта на тялото. Практиката поддържа средно - интензивно темпо и е подходяща за всички възрасти. Прекрасна тренировка за заздравяване на тялото и тонизиране на цялата мускулатура. Пилатес е метод познат в цял свят повече от 90 години и който доказано работи за здраво и устойчиво тяло.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

Латино танци за начинаещи в София - DIVA ZONE

Латино танци

група за начинаещи

Латино танците за начинаещи са зареждащо и вълнуващо Латино преживяване. Ще се запознаем с различни латиноамерикански танцови стилове, ще заучаваме и усвояваме танцови стъпки и характерни движения от най-горещите социални и популярни танци като Ча-ча, Румба, Самба, Джайв. Ще се оставим на карибските емоции и латино звуците, да ни пренесат в една друга  и безгрижна реалност. Прекрасен избор за разнообразяване и разчупване на ежедневието, не се изисква партньор за класът,  ще работим в група.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Кубинска Салса

Кубинска Салса

група за начинаещи

вход свободен

Кубинската салса  е най-автентичния представител на латино-ритмите и основа на всички останали салса-стилове. Създадена за забавление и наслада, тя може да се практикува буквално от всеки, който иска да се раздвижи, да обмени енергия и да изпита положителни емоции. Музиката носи топлите вибрации на Карибите, съчетани с въздействащите звуци на ударните инструменти от Африка, а танцът създава усещане за свобода и импровизация. Соло, в двойка или в кръг от двойки (Rueda de Casino), резултатът винаги е усмивки и добро настроение.

прочети по-малко прочети повече

ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА

DIVA ZONE - класически балет
Класически балет

за деца от 4 до 12 години

Грация и нежност за всяко момиче в най-ранна възраст. След всяка репетиция по класически балет децата са по-близо до красотата, грацията, нежността и приказността.

Ще разучаваме основните позиции, ще работим за правилна стойка, впечатляваща походка, по-добра пластика, физически качества и разбира ще се учим да изпълняваме красиви и грациозни движения.

Групи с минимум 5 и максимум 8 деца участници.

прочети по-малко прочети повече

ВХОД СВОБОДЕН

DIVA ZONE - Модерни танци за деца
Модерни танци

за деца от 8 до 12 години

Вулкан от танцови емоции, атрактивна комбинация от танцови стилове като Mодерен балет, MTV Dance & Hip-Hop и други. Динамична и зареждаща танцова тренировка в която работим с децата за физически качества, координация, танцови стъпки и комбинации, танцувалност и артистичност. Накрая разучаваме кратка хореография по музика. 

Групи с минимум 6 и максимум 8 деца - участници.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Модерна Танцова Анимация
Модерна Танцова Анимация

за деца от 5 до 7 години

Уникална комбинация от танци, артистични задачи и забавления, упражнения за гъвкавост и координация, развиване на музикалност, танцувалност и артистичност.

Авторска система разработена за деца от 5  до 7 години. Програмата е забавна с уникалем артистичен подход, който провокира децата в най-ранна възраст да откриват и развиват своите танцови и артистични таланти. Група с минимум 5 и максимум 8 деца участници.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Брейк Танци за Деца

Брейк Танци

Групи от 4 до 10 години

Брейк Танцът е атрактивна възможност за всяко момче.

Учим се на основни стъпки, маниер и присъствие. Подчертава се индивидуалността на всяко дете. Прекрасна тренировка за момчета, която съчетава силови упражнения и танцови умения. Тренировката съчетава основни 5 елемента от Брейк Танца - Top Rock, Go Downs, Footwork & Spin moves, Power moves и Freezes упражнения. Групи от минимум 5 и максимум 12 деца- участници.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Йога за деца

Детска Йога

за деца от 5 до 10 години

Йога за деца е практика, която подбира и съчетава различни йогийски упражнения подходящи за деца. Заучаването и практикуването  на асаните и упражненията в ранна възраст влияе благотворно върху физическото развитие на детето, както и неговите емоции. Йога упражненията помагат за запазване здравето на гръбначния стълб при детето. Детската йога е подходяща както за по-спокойни, така и за хипер активни деца с цел повишаване на внимнието и концентрацията.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Кондиционни тренировки за момчета

Кондиционни тренировки

Групи за момчета от 6 до 12 години

Спортна тренировка, адаптирана само за момчета с цел развиване на обща физическа подготовка, изграждане на физическа издръжливост,  заздравявяне на определени мускулни групи, изграждане на тренировъчен режим и здравословни навици у децата. Тренировката се състои от силови упражнения, задържащи пози, стречинг упражнения и break dance основни елементи. Група от минимум 5 и максимум 12 деца.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

ЗАНИМАНИЯ ЗА РОДИТЕЛИ С ДЕЦА

DIVA ZONE - Йога за Майки с Деца

Йога за Родители с Деца

за родители с деца от 5 до 10 годин

Йога упражненията са извор на здраве, баланс и спокойстивие в нашето така забързано и напрегнато ежедневие. Прекрасна възможност е да разучаваме асани и упражнения заедно с детето си и да внесем спокойствие и естествена радост в мислит и живота си. Успоредно ще споделим приятно и релаксиращо време с детето си. Практиката ще представи дихателни техники, асани и упражнения подходящи за начинаещи родители и деца. Целта е да се оставиш на естесвения поток и да преживееш приятно и полезно време със своето дете. 

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Kондиционни тренировки за Бащи и Синове

Кондиционни тренировки

за бащи и синове от 5 до 12 години

Определено нашите тренировки за родители и деца ще ви харесат и заредят с добро настроение. Кондиционната тренировка за бащи и синове включва различни силови упражения за заздравяване на мускулатурата, кардио част, упражнения за натоварване на определени мускулни групи и малко break dance техника за атракция и танцово настроение.  Натоварването е съобразено с възможностите на участниците. Включете се в най-новото спортно предизвикателство за бащи и синове и бъдете вдъхновяващ пример за своя син.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

DIVA ZONE - Стречинг за Родители и Деца

Body Fit & Stretching

за родители и деца от 6 до 10 год.

Какво по-хубаво от това да тренираме заедно с детето си и да бъдем вдъхновяващият пример в неговия живот. Тренировката включва подбрани упражнения за разтягане и заздравяване на общата мускулатура. Накрая завършва с кратка танцова комбиннация, която разучаваме за настроение, добро самочувствие и по-добра координация. Тренировката е подходяща за начиаещи, родители и деца, които не са физически активни в момента или пък просто искат да споделят вълнуващо и различно време със своето дете. Усещането след тренировката е прекрасно, а ние се чувстваме по-пластични и леки.

прочети по-малко прочети повече

вход свободен

График на всички практики и занимания

22-ри Септември, Сряда

09:00 – 09:40 Стречинг за начинаещи
10:20 – 11:00 Класически балет за Деца – 7-12 години
11:40 – 12:20 Йога за Родители с Деца – 5-10 години
13:00 – 13:40 Хатха Йога за начинаещи
14:20 – 15:00 Пилатес
15:40 – 16:20 Детска Йога
17:00 – 17:40 Модерна Танцова Анимация – 5-7 години
18:20 – 19:00 Стречинг за начинаещи
19:40 – 20:20 Релаксираща практика
21:00 – 21:40 Водена Медитация

23-ти Септември, Четвъртък

16:30 – 17:10Детска Йога
17:20 – 18:00Класически балет за Деца – 4-6 години
18:20 – 19:00Класически балет за Деца – 7-12 години
19:30 – 20:10Body Fit & Stretching за Родители и Деца – 6-10 години
20:30 – 21:10Dance Stretching Relax – присъствено и ONLINE

24-ти Септември, Петък

09:00 – 09:40Morning Stretching
10:20 – 11:00Хатха Йога за начинаещи
11:40 – 12:20Виняса Йога
13:00 – 13:40Пилатес
14:20 – 15:00Релаксираща практика
15:40 – 16:20Стречинг за начинаещи
17:00 – 17:40Йога за начинаещи
18:20 – 19:00Кубинска Салса
19:40 – 20:20Латино Танци
21:00 – 21:40Водена Медитация

25-ти Септември, Събота

09:00 – 09:40Релаксираща Практика
10:20 – 11:00Класически балет за Деца – 4-6 години
11:40 – 12:20Стречинг за начинаещи
13:00 – 13:40Хатха Йога за начинаещи
14:20 – 15:00Модерни Танци за Деца – 8-12 години
15:40 – 16:20Йога за Родители с Деца – 5-10 години
17:00 – 17:40Виняса Йога
17:00 – 18:00Брейк Танци за Деца – 5-10 години
18:20 – 19:00Пилатес
19:40 – 20:20Антистрес Гимнастика
21:00 – 21:40Dance Stretching Relax – присъствено и ONLINE

26-ти Септември, Неделя

09:00 – 09:40Morning Stretching
10:20 – 11:00Класически балет за Деца – 4-6 години
11:40 – 12:20Йога за Родители с Деца – 5-10 години
13:00 – 13:40Йога за начинаещи
14:20 – 15:00Антистрес Гимнастика
15:40 – 16:20Водена Медитация
16:00 – 17:00Кондиционна тренировка за Момчета – 5-12 години
17:00 – 17:40Модерна Танцова Анимация за Деца – 5-7 години
17:00 – 18:00Кондиционна тренировка за Бащи и Деца – 5-12 години
18:20 – 19:00Body Fit & Stretching за Родители и Деца – 6-10 години
19:40 – 20:20Кубинска Салса
21:00 – 21:40Водена Медитация

Защо правим това събитие, защо да участваш и какво да очакваш?

Причината да правим това събитие е за да посрещнем вдъхновяващо прекрасната Есен, заредени с красива усмивка, нови приятелства и тонизиращо движение. За да дадем силен старт на предстоящия сезон и да открием своето любимо занимание. За да споделим вълнуващо и полезно време със своето дете и да бъдем вдъхновяващ пример за него. За да си подарим здраве, грижа и добро настроение!

Можеш да очакваш приятелска атмосфера, персонален подход и топло отношение, прекрасни специалисти и невероятни треньори, различни и атрактивни авторски програми. Ако искаш да продължиш с избран клас или занимание можеш да разчиташ на персонална консултация, специализирано мнение и препоръка от нас.

Треньорите и Инструкторите с които ще те срещнем

Треньорите и Инструктурите на DIVA ZONE са атрактивни и вдъхновяващи личости, професионални танцьори, изключително добри специалисти, с персонален подход към своите ученици и последователи, ориентирани към постигане на резултати и не на последно място – ментори и доверени приятели по пътя на развитието на всеки наш последовател и ученик.

Зорница Петрова DIVA BALLET

Зорница Петрова

Стречинг програми, Модерни танци, Модерна Танцова Анимация

Калина - DIVA ZONE

Калина Джамбазка

Латино танци

DIVA ZONE - танцово училище

Атанас Личев

Брейк Танци, Кондиционни тренировки

DIVA ZONE - Рая Ранчова

Рая Ранчова

Класически балет

DIVA ZONE - Вероник Меранзова

Вероник Меранзова

Хатха Йога, Детска Йога и Йога за начинаещи

DIVA ZONE - Мария Алваджиева

Мария Алваджиева

Йога, Хатха Йога, Виняса Йога, Йогалатес и Пилатес

DIVA ZONE - Ксения Гридина

Ксения Гридина

Стречинг за начинаещи, Класически балет

DIVA ZONE - Михаил Дянков

Михаил Дянков

Кубинска Салса, Водена Медитация, Антистрес Гимнастика

DIVA ZONE - Боримира Дяконова

Боримира Дяконова

Класически балет

DIVA ZONE - Ивалина

Ивалина

Релаксираща практика, Водена Медитация

Местата за "Happy September - Dance & Sport" са ограничени

Местата ще бъдат строго ограничени съобразно всички необходими мерки за сигурност и безопасност, предвид актуалната ситуация в момента, както и с цел комфорта на участниците и пълноценното протичане на съответното занимание. Групите са с лимитирани места и за да можем ние като треньори да обърнем внимание на всеки участник. Запази своето място като попълниш формата по-долу. Можеш да запазиш място за себе си и/или своето дете, както и да споделиш тази страница със свои приятели, за да им подариш възможността да се включат и те.

Всеки участник може да запише по 6 /шест/ практики за себе си, както и общо 8 /осем/ практики за деца и възрастни.

Условия за участие

  • Да запишеш себе си и/или своето дете, като участник предварително във формата по-долу
  • Да дойдете поне 15 минути по-рано и да се регистрирате на място на събитието, за да получите достъп

Какво да си носи всеки участник?

  • Удобен екип за тренировка в зала
  • Спортни обувки за зала
  • Бутилка с вода
  • Усмивка и готовност за забавления и нови приключения

Запиши се за "Happy September - Dance & Sport" с ВХОД СВОБОДЕН

Ако срещнеш затруднение при попълване на формата, свържи се с нас на 0877 30 76 77 – Владимир Стоянов. Ще ти съдействаме да запазим твоето място за избрани от теб занимания.

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.