GloFox and DIVA ZONE

GloFox - новото ни приложение

С радост искаме да ти представим нашето ново приложение, което ще улесни най-вече теб. На твоето внимание – GloFox – за твое удобство, личен комфорт и получаване на своевременна информация от нас. За да си част от новите тенденции и ежедневния ритъм на DIVA ZONE.

През него ще можеш да:

 • имаш постоянен достъп до своите резервации за класове, индивидуални уроци и целия актуален график на класовете ни
 • получаваш своевременна информация директно в приложението за всички актуални промени
 • научаваш новини за заниманията които посещаваш или актуални съобщения касаещи вътрешната ни организация
 • имаш достъп и разгледаш най-новите класове, които предстои да стартираме
 • управляваш лесно плащанията и абонаментите на себе си и своите деца
 • разгледаш нашия магазин и какви интересни неща ще те очакват в него през идните месеци
 • плащаш лесно с дебитна или кредитна карта

Уточнение за родители с деца. Ако единият родител направи регистрация, то другият (ако желае) може да ползва същите данни за вход и да си инсталира приложението без да се налага да се регистрира наново. За децата не е необходимо да имат инсталирано приложение на своите телефони.

1. Изтегли и инсталирай приложението

Открий го в Google Play или App Store. Инсталирай приложение с това логo:

GloFox

 

2. Въведи DIVA ZONE

Първият екран който ти се появява е търсачка в която трябва да въведеш DIVA ZONE и ще ти се появи добре познатият бранд на нашата школа. Избери го и отиваме към трета стъпка…

3. Регистрирай се

Бутонът за регистрация се намира долу в дясно. Въведи най-често използвания личен имейл и избрана от теб парола. Паролата трябва да съдържа:

 • Поне една главна буква
 • Поне една буква, която да не е главна
 • Поне една цифра
 • Поне един специален символ – примерно %#&…
 • Да е с дължина поне 8 символа

 

LastPass е един от сайтовете, които можеш да използваш за генериране на случайна парола.

Важно е да сложиш отметка на „Системни и Маркетинг съобщения“, за да получаваш съобщения от нас в приложението. Винаги можеш да направиш промяна, но ако тази отметка не е сложена няма да получаваш съобщения от нас, които касаят текущи промени за посещенията ти или тези на твоето дете. Занапред ще стават основно през приложението.

Следва да въведеш своето име и фамилия, а на следващата стъпка – твоя телефонен номер и твоя рождена дата. Без тези данни не може да се продължи.

На следващата стъпка трябва да приемеш (като изчетеш преди това) нашите общи условия и с натискането на бутона „Приеми и се регистрирай“ приключваш основния процес по регистриране.

Веднъж влезли в своя профил, повече няма да ви се налага да се логвате, освен ако умишлено не излезете от профила си.

4. Добави към акаунта си своите деца

На следващата стъпка приложението ще ти предложи два варианта – да регистрираш дете или да направиш резервация за някой клас. 

За да правиш корекции по своя профил или да регистрираш дете/деца в приложението, можеш да отидеш на иконата на своя профил горе в ляво.

Веднъж когато ти се зареди страницата с възможности, избери „Семейни профили“ и добави всяко от децата си. Информацията без която не можем е:

 • Име и Фамилия на детето
 • Рождена дата на детето
 • Допълнителен контакт за връзка

 

Ако детето ти има личен телефон – можеш да изпишеш и него в съответното поле, а полето „пощенски код“ можеш да пропуснеш.

Важно е да имаме снимка на всеки профил, която ясно да показва на кого е профилът, така че можеш да използваш вече заснета портретна снимка на себе си и на всяко от децата си. Ако нямаш, можеш да направиш специално за целта или ние ще ти асистираме при някое от посещенията ти.

5. Абонаменти и кредити

В DIVA ZONE работим на абонаментен принцип. Т.е. трябва да имаш активиран абонамент за себе си или своето дете, за да можете да посещавате избраното от вас занимание. Много често абонаментите са персонални, тъй-като включват посещения на различни занимания или са комбинация от индивидуални класове и групови занимания.

Абонаментите се активират от представител на DIVA ZONE по телефона или на място в някоя от залите ни.

Ако си действащ клиент – ние ще активираме твоя абонамент. При необходимост, ще се свържем с теб по телефона, за да уточним детайлите.

Ако си нов клиент – ще се свържем с теб за да уточним всички детайли.

Когато имаш активен абонамент или „кредити“, ще можеш да запазиш място за себе си или своето дете – в зависимост от абонамента и типа кредити за избраните от вас занимания.

Индивидуалните уроци се уговарят персонално по телефона и закупуването на кредити за тях става с асистенция от нашия екип.

„Кредити“ – всеки „кредит“ е равен на едно посещение, като цената му варира според типа занимание. При активиране на абонамент за стандартните групи със средно 8 посещения в месеца, се зачисляват 10 кредита към съответния профил, които важат само за дадената група и в рамките на дадения месец. Целта на това да са 10 е, че понякога броят посещения в даден месец е 10 пъти (в зависимот от седмиците), а понякога е по-малко от 8 и средно е около 8 пъти на месец. Неизразходваните кредити от подобни абонаментни планове не се прехвърлят за следващ месец.

6. Нов начин на плащане

До момента можеше да заплатиш единствено по банков път или в брой. Сега, с новото ни приложение, ще можеш да заплащаш и с дебитна/кредитна карта. Плащанията се обслужват от Stripe – световен лидер в онлайн разплащанията.

Плащането с карта ще е единственият възможен начин да се заплати „на посещение“ за заниманията за които това е възможно.

За да добавиш своята карта – отиди на своя профил горе в ляво и избери „Плащания“. От тук можеш да следиш историята на своите плащания, както и да добавиш/редактираш своята карта.

Разгледай приложението и виж какво още ще откриеш в него.

В момента сме се заели с превода му на български и е възможно да откриеш грешки и несъответствия.

Резервации“ – тук са твоите резервации за групи и индивидуални уроци.

Абонаменти“ – за момента единственият абонамент, който е достъпен и е само за нови клиенти е „Първа тренировка – Подарък“. За всеки друг абонамент се изисква активирането му за конкретния участник от наш представител.

Новини“ тук ще публикуваме полезна информация за групите или по-глобални промени, които касаят всички в DIVA ZONE.

Магазин“ – предстои да добавим някои интересни продукти в следващите месеци.

7. Избери заниманието за себе си или своето дете/деца

Изгледът с класове е по дни. Можеш да смениш деня като приплъзнеш на ляво/дясно или просто избереш датата от реда с дати в горната част на екрана.

Заниманията са изписани с име и „код“ в началото, който:

 • Ако започва с
  • M – отнася се за залата ни в Младост
  • F2 – отнася се за залата ни в Хиподрума на 2-рия етаж
  • R7 – отнася се за залата ни в Хиподрума на 7-мия, последен етаж
 • Цифрата след наклонената черта / обозначава номера на вашата група
 • Също така на изображението на всяко занимание – в горния десен ъгъл е изписан номерът на дадената група
  • за залите ни в Хиподрума – фонът е електриков
  • за залата ни в Младост – фонът е червен
 
Примерно F2 / 2 – означава втора група на залата ни в Хиподрума на втория етаж. Докато M / 3 означава трета група в залата ни в Младост.

За запазване и абониране за индивидуални уроци, се налага асистенция от наш представител.

Разгледай всичко в приложението

Разгледай приложението и виж какво още ще откриеш в него.

В момента сме се заели с превода му на български и е възможно да откриеш грешки и несъответствия.

Резервации“ – тук са твоите резервации за групи и индивидуални уроци.

Абонаменти“ – за момента единственият абонамент, който е достъпен и е само за нови клиенти е „Първа тренировка – Подарък“. За всеки друг абонамент се изисква активирането му за конкретния участник от наш представител.

Новини“ тук ще публикуваме полезна информация за групите или актуални промени, които касаят ежедневния ритъм на групите.

Магазин“ – предстои да добавим някои интересни продукти в следващите месеци.

За финал

Надяваме се всичко това да ти хареса. И разбира се, ако срещнеш трудност – свържи се с мен – Владимир Стоянов – 0877 30 76 77. Аз съм насреща да съдействам за твоята успешна регистрация и управление на приложението.

Както всичко в живота, приложението също ще търпи промени и подобрения с времето. Сподели твоето  мнение как намираш новото ни приложение и ни остави обратна връзка, за нас това е много важна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.