Feminine Flame - DIVA ZONE - 05.03.2022

Feminine Flame

Открий своята Сила

Бъди Вдъхновение

Събуди своя Копнеж

Едно събитие за Жената и нейната вътрешна сила, за нейния нестихващ копнеж. За Жената, която вдъхновява!

Събитието е организирано от DIVA ZONE и The Gents по повод месеца на жената.

 

Обща стойност на събитието 75 лева

Получаваш за 29 лева

Защо да се включа в това събитие?

Какво представлява събитието?

Feminine Flame е посветено на жената, която не спира да търси себе си, да преоткрива своята вътрешна светлина и да разпалва вътрешния си плам и блясък!

Когато знаем повече за себе си, за своите емоции и чувства можем да бъдем по-свободни, по-осъзнати и по-щастливи. Винаги мога да науча повече за себе си като жена и да се науча да разпознавам и приемам нюансите на моите чувства, емоции, мисли и усещания.

Това събитие се състои от три кратки модула които си кореспондират и допълват по пътя на личното търсене, емоционалното опознаване и преоткриване на тайнствата и силата на жената в Теб.

ПЪРВИ МОДУЛ

Защото съм жена

с Цвети Панева

Рисувам автопортрети, защото много често съм сама, защото аз съм човекът, когото познавам най-добре.

Първи модул - Feminine Flame - DIVA ZONE

Рисуването като интимен и красив процес, през който без конкретна форма и цел ще изследваме себе си по един нестандартен и любопитен начин. Не е нужно да можем да рисуваме, за да се изразим… Нужно е да се доверим на това пътешествие навътре в нас.

Чрез изразните средства на изкуството ще те провокираме да “облечеш” във форма и цвят един по-абстрактен образ – “Женската Сила през твоя поглед”…

Силата на жената във всичките и измерения – какво ни прави силни, какво ни провокира, каква е мощта на женската енергия. Ще имаш на разположение няколко различни материала – пастел, въглен, боя, маркер и пластични елементи. След кратко въведение и запознаване с възможностите на всеки един материал, ще можеш да изобразиш върху лист хартия своите усещания. Няма конкретни, нито правилни композиции. Всичко е свободата и силата на твоята емоция. Важно е да довериш на въображението си.

ВТОРИ МОДУЛ

Мисия вдъхновение

с Румен Бостанджиев

Мисията в живота ми е не просто да оцелея, а да процъфтя. И да го направя с малко страст, малко милост, малко хумор и малко стил.

Втори модул - Feminine Flame - DIVA ZONE

Какво би бил светът без даващата живот и придаваща смисъл на живота женска енергия?!

Ще тръгнем от същността на двата пола и това каква мисия изпълняваме като техни представителили. Науката предлага някои идеи, с които ще ви запознем, за да потърсим заедно обяснение на женските капризи и мъжките неволи при осъществяване на заветната ни Среща. И тъй като празнуваме женското начало, акцентът ни ще е върху мистериозния танц на съзиданието, в който жената е призвана да ни възвиси.

Ще си поговорим още и за това какво губим, когато господства мъжката власт, както и какво печелим, когато  женската интуиция ни води.

Няма да подминем и постмодерните опити да се заличат мъжко-женските граници. А на финала ще завършим с предизвикателствата пред половата идентичност днес.

ТРЕТИ МОДУЛ

Събуди своя Копнеж

с Леандер Янес

Когато танцувате, можете да се насладите на лукса да бъдете себе си.

Трети модул - Feminine Flame - DIVA ZONE

 

През изкуството достигаме до непознати за нас кътчета, които ни разкриват повече за нас и нашата дълбока чувственост.

Танцът като автентично послание, носещо островен ритъм и мистичност в комбинация със завладяващата магия на кубинска музика, може да бъде мощно и непренудено средство за сливане с естественото чувство на радост и усещане за безгрижност.

Да изтанцуваш радост, наслада, удоволствие – това е съпреживяното споделяне и свободата да бъдеш себе си.

Ще се потопим в кубинска атмосфера, ще се насладим на кубинския танц като островно послание за Любов и споделена радост, заедно с очарователния Леандер Франсиско Янес.

Ще събудим своя женски копнеж през движението и танца като сбъднато желание, като вътрешен порив и движеща сила.

Ще се оставим на преживяното да зареди тялото ни с енергия, а мислите с безгрижие и радост.

А радостта лекува тялото и душата, зарежда ни по естествен начин с жизнена сила.

Нашите водещи

Програма

Дата и Място

Често задавани въпроси

Важно е да си носиш чисти обувки само за зала, както и удобен екип за Кубинските танци. За всичко останало необходимо за събитието можеш да разчиташ на нас.

Не. За да си запазиш място трябва да се регистрираш в нашето GloFox приложение и да резервираш място, като платиш или по банков път или с дебитна/кредитна карта през приложението.

За плащане по банков път е важно да се свържеш с нас на 0877 30 76 77 – Владимир Стоянов или на support@divazone.bg за да ти изпратим нужните данни. За да отбележим по-бързо присъствието ти е нужно в този случай да ни изпратиш на посочения по-горе имейл платежното.

Да. За целта е нужно твоят приятел да се регистрира и да си запази място през приложението ни.

Не. Деца няма да бъдат допускани до събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.