Доза Танци, Спорт и Усмивки - 16 Май 2021 с ВХОД СВОБОДЕН в Културен Институт "Красно село"

Каним те тази неделя, 16-ти Май на танцово-спортно приключение с вход СВОБОДЕН от поредицата
 “Доза Танци, Спорт и Усмивки” което ще се проведе в Културен Институт Красно село от 09:00 до 15:00 часа.

Избери спортно или танцово предизвикателство  за теб, твоето дете или твой приятел. Попълни формата и запази своето място СЕГА! Местата за заниманията са строго ограничени, така че не губи време.

Всеки от класовете ще бъде с продължителност 45 минути, след конкретния клас, участниците могат да се присъединят към нашата весела компания и да споделят емоции и впечатления от тренировките. Всеки участник ще има  възможността да се запознае лично със своя треньор или инструктор и да зададе въпроси или просто да сподели нещо, което го вълнува свързано с преживявамето в залата.
 
В новото събитие на DIVA ZONE, майките са основни герои. Призоваваме ви да се включвате активно и смело в нашите танцови и спортни занимания и да се превърнете във вдъхновяващ пример на вашето дете.
 
Събитието е планирано за реализация на открито, но само тази неделя ще се състои в зала, предвид прогнозата за времето
Нека да усмихнем неделята заедно! 😉

16 Май 2021

Тази Неделя

от 09:00 часа

Разгледай графика по-долу

ОКИ "Красно село"

Зала 1 - на втория етаж в ляво

Dance Аеробика

само за ЖЕНИ

09:15 – 10:00

Група до 12 участника

Нашата кардио фаворитка e мечтана тренировка за всяка дама, която определно има амбицията да изглежда добре, да поддържа добра физическа кондиция и да постига резултати по един вдъхновяващ начин. Съчетанието на спортни упражнения и танцови елементи на фона на въздействаща музика, действа на тялото и ума зареждащо и много тонизиращо.

Dance Аеробика

за МАЙКИ с ДЕЦА  8+ години

10:00 – 10:45

Група до 11 майки и 11 деца

Включи се в нашето най-ново спортно издание само за майки с деца! Dance Аеробиката е зареждаща, динамична и весела тренировка. Уникално съчетание на спорт и танци, прекрасна музика и много усмивки. Тренировката е интензивна и физически натоварваща. Вдъхновяващо преживяване и препоръчителна тренировка за малки и големи.

Латино танци

за МАЙКИ с ДЕЦА  5-9 години

11:00 – 12:00

Група до 12 майки и 12 деца

Латино танци за майки с деца ще бъде нашето екзотично приключение за малки и големи. Една тренировка пълна с латиноамерикански стъпки, танцови емоции, карибска музика и латино приключения. Ще заучаваме танцови комбинации и кратки хореографии на фона на островни музикални ритми. Прекрасна емоция за всички, които обичат Латино музиката и веселите преживявания.

Диско Танци

за МАЙКИ с ДЕЦА от 7 до 12 години

12:15 – 13:00

Група до 10 майки и 10 деца

Ще се забавляваме танцувайки и заучавайкие нови танцови стъпки. Вълнуващо, зареждащо и забавно преживяване за родители и деца над 7 години. Ще се забавляваме опитвайки и усвоявайки танцови пози и комбинации на фона на Диско Музика и в компанията на едни от най-любимите песни на 80-те и 90-те години! Прекрасен начин да споделим вълнуваща и забавна емоция с децата си. Тренировката е за тези от вас, които обичат да танцуват и да се забавляват в шумна и весела компания.

Hip-Hop & Show Dance

за ДЕЦА от 6 до 12 години

13:00 – 14:00

Група до 14 участника

Танцов клас за деца от 6 до 12 години, който е атрактивна комбинация от различни танцови стилове като Модерен балет, Show DANCE & Hip-Hop.  Децата ще се срещнат с палитра от стилове и ще заучават конкретни стъпки и кратка хореография на фона на избрана музика. В тренировъчния процес ще се учим на сценично присъствие и маниер и ще работим за нашата координация, артистичност и танцувалност. Прекрасна тренировка за деца, които обичат музиката, танца и приключенията.

Break Dance

за ДЕЦА от 6 до 12 години

14:00 – 14:45

Група до 12 участника

Атрактивна и зрелищна, тренировката по Break Dance е впечатляващо преживяване за всяко момче. Комбинацията от спортни елемети, танцови стъпки е предизвикателство и мотивация за децата. В забавна атмосфера, те ще заучават основни движения и ще срещнат танцовата Streеt култура. Тренировката е за начинаещи деца без спортен и танцов опит. Тези тренировки се препоръчват както за хипер активни деца, така и за тези, които нямат добро самочувствие.

Защо правим това събитие, защо да участвам и какво да очаквам?

Единствената причина да правим тези събития с любов и грижа за вас, е нестихващото ни желание да ви усмихнем, да ви докоснем и да ви вдъхновим, да споделим емоцията от едно зареждащо, даряващо здраве и радост преживяване!

Правим и споделяме с ентусиазъм и любов с вас това, което можем и умеем добре!

Какъв по-прекрасен подарък за всеки от нас, е да има добро здраве, здраво и устойчиво тяло, вдъхновяващи мисли и сърдечна усмивка. 

Ние ви подаряваме едно зареждащо и мотивиращо преживяване и един вдъхновяващ и безценен начин да прекараш времето си, учейки нещо ново, провокирайки сетивата и уменията си, развивайки своята координация, танцувалност и пластика, усещане за движение и ритъм, срещайки се с иннтересни хора.

Това събитие е за теб, ако обичаш зареждащите преживявания, хубавата музика, движението, танца, спорта или просто искаш да опиташ нещо ново или просто да подариш на себе си, своето дете или приятел едно различно и вдъхновяващо преживяване, както и да срещнеш нови приятели!

Треньорите и Инструкторите с които ще се срещнете на 16-ти

Треньорите и Инструктурите на DIVA ZONE са атрактивни и вдъхновяващи личости, професионални танцьори, изключително добри специалисти, с персонален подход към своите ученици и последователи, ориентирани към постигане на резултати и не на последно място – ментори и доверени приятели по пътя на развитието на всеки наш последовател и ученик.

Dance Аеробика в DIVA ZONE

Теодора Петкова

Dance Аеробика, Кондициони тренировки за жени

DIVA ZONE - танцово училище

Атанас Личев

Break Dance, Hip-Hop & Commercial Dance

Калина - DIVA ZONE

Калина Джамбазка

Латино танци, Модерни и Диско танци, Lady’s Style

Арина - DIVA ZONE

Арина Вълкова

Lady’s Style, Show Dance & Hip-Hop

Местата за "Доза Танци, Спорт и Усмивки" са ограничени

Местата ще бъдат строго ограничени съобразно всички необходими мерки за сигурност и безопасност, предвид актуалната ситуация в момента, както и с цел комфорта на участниците и пълноценното протичане на съответното занимание. Групите са с лимитирани места и за да можем ние като треньори да обърнем внимание на всеки участник. Запазете своето място като попълните формата по-долу. Можеш да запазиш място за себе си и своето дете, както и да споделиш тази страница със свои приятели, за да им подариш възможността да се включат и те.

Условия за участие

  • Да запишеш себе си и/или своето дете, като участник предварително във формата по-долу
  • Да изтеглиш и попълниш декларациите за участие на твоето дете в нашето събитие (ако се затрудняваш с отпечатването – ще ги има и на място)
  • Да дойдете поне 15 минути по-рано и да се регистрирате на място на събитието, за да получите достъп

Какво да си носи всеки участник?

  • Удобен екип за тренировка в зала
  • Спортни обувки за зала
  • Бутилка с вода
  • Усмивка и готовност за забавления и нови приключения

Важна информация за теб като участник

След попълване на формата

След като попълните формата успешнно наш представител ще се свърже с вас на 15-ти Май /събота/, за да потвърдите вашето участие, както и да уточните детайли и подробности по вашето участие.

Заповядайте 15 минути преди началото на избраното от вас занимние, за да се регистрирате на място и за да подсигурите вашата пълноценна тренировка и комфорта на всички участници в групата.

Участници без спортен екип и спортни обувки не се допускат до заниманията.

Ако има повече записани участници

При записване на повече желаещи от съответния капацитет на дадено занимание, първите записали се и потвърдили участие в събота по телефона ще се включат с предимство, а всеки следващ записан автоматично ще запази място с предимство при следващото издание на "Доза Танци, Спорт и Усмивки" което ще се състои до края на месец Май.

Попълване на декларации

За да може твоето дете да участва в събитието, трябва да попълниш изцяло декларациите, които можеш да:

- изтеглиш от бутона по-долу и попълниш предварително, след което да ги представиш на екипа ни на място
- попълниш на място преди събитието

Благодарим за разбирането!

Запиши се за "Доза Танци, Спорт и Усмивки" с ВХОД СВОБОДЕН
16-ти Май в Културен Институт Красно село

Записванията приключиха!

Благодарим на всички, които решиха да участват. Следете страницата ни за следващите събития, които предстоят съвсем скоро. 🙂

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.