Slide ЗА ДЕЦА от 6 до 12 години НАЧИНАЕЩИ И НАПРЕДНАЛИ Break Dance

ПОНЕДЕЛНИК И ПЕТЪК

от 18:00 до 19:00

МЛАДОСТ

Народно читалище "Младост"

ЗА ДЕЦА

от 5 до 12 години

60 минути

Добре дошъл в нашия свят!

Това е място:

 • за теб, ако си вдъхновен от Break Dance и Hip Hop културата
 • за теб, ако си родител и искаш да подариш атрактивно преживяване на своето дете
 • за теб, ако си дете и ти е интересно да опиташ уличния танц и да изучаваш Break Dance
 •  

ИНДИВИДУАЛНИТЕ УРОЦИ вдъхновяващ
и категоричен път към по-бързи резултати

Шанс и привилегия е да се учим от най-добрите. Особено вълнувaщо е, когато цялото внимание на твоя треньор е за теб и залата е само на твое разположение. През новият сезон, всеки уикенд ще е посветен на индивидуална работа с децата. Всяко дете, което желае ще може да се докосне до това вълнение и всеки родител ще може да чуе оценката на треньора и неговите лични препоръки. 

Децата ще имат удоволствието да се учат лично от Атанас Личев, един от най-добрите B Boy в България, създател на много B Boy танцьори на българската сцена.

Гарантирано, в индивидуалните уроци децата се доверяват по-бързо на своя треньор, добиват  самочувствие на база своите лични постижения в залата след всяка тренировка и се адаптират по-лесно към тренировъчния процес. Обикновено след 5-6 урока, децата сами започват да усещат своя напредък и да се радват на резултати, което  ги мотивира и стимулира да продължат да тренират вдъхновено.

 Индивидуалната работа създава възможност на децата да напредват доста по-бързо, да задават своите въпроси и да получават цялото внимание на своя треньор за себе си. Този процес дава възможност треньорът да усети физическите възможности и танцовия потенциал на детето, както и да се свърже с него емоционално и да прецени добре от какво се нуждае неговият ученик, за да върви напред. След първите два урока на база впечатленията ни от процеса в залата ще изготвим персонален план за развитие, предвид възможностите, темперамента и желанията на детето  и разбира се предвид вашите намерения и амбиции като негов родител. Всяко дете което прояви постоянство във времето и устойчиво  желание в тренировките може да премери сили и да влезе в  напреднала група, която се готви за участия, сценични изяви и състезания.

СЕЗОН ЕСЕН-ЗИМА 2020
Нови детски групи, камерни формати и време за нови постижения

Break Dance и Hip Hop цяло лято

 • Нови детски групи за сезон Есен – Зима 2020
 • Индивидуални уроци
 • Камерни групови формати за деца от 5 до 12 години в Младост 1 и Културен Институт Красно село
 • Състезателни групи за сезон 2020 – 2021
 • Advanced Level KIDS / TEEN / YOUTH
 

Вдъхновени за новите детски формати – ние те очакваме да танцуваме, да се забавляваме заедно, да напредваме и да покоряваме върхове през новият сезон.

Избери Break Dance!

Индивидуалност, самочувствие, характер и свобода на изразяване! 

На всичко това се учат децата в DIVA ZONE със заниманията по Break Dance и Hip Hop. Запознават се с уличния танцов език, пулсират в духа на street културата изучавайки един от най-атрактивните танцови стилове. Заздравяват телата си, работят за пластика, танцувалност, физическа сила и издръжливост. Учат се на дисциплина и изграждат волеви навици в тренировъчния процес!

ПЪРВА групова тренировка - ПОДАРЪК от нас

На какво се учим?

Всяко дете в тренировките по Break Dance се учи да импровизира, което гарантирано развива неговите креативност и творческо мислене, както и неговото самочувствие и самооценка. 

Децата работят в различни групови формати в зависимост от възрастта, качествата, амбициите и нивото на танцово развитие на всяко дете, но реално процесът е такъв, че с всяко дете се работи и индивидуално в групата.

Индивидуалния подход  към всяко дете спомага да :

открием неговия темперамент

подчертаем неговата индивидуалност и  характер

развием неговия личен потенциал през усещането за танц и движение

да изградим здраво самочувствие и увереност

График - Младост 1

ПОНЕДЕЛНИК и СРЯДА от 17:30 до 18:30

График - Хиподрума

СЪБОТА и НЕДЕЛЯ от 17:00 до 18:00

Защо Break Dance?

Заниманията по Break Dance са атрактивна възможнност за всяко дете, което се престраши да посрещне предизвикателството да изучава основните елементи и техники на уличния танц и да се учи да се себезаявява и изявява смело и свободно! 

Този  стил е много подходящ за момчетата, които от раннна детска възраст развиват добра координация, добри рефлекси и техника, както и укрепват общата мускулатура през Break Dance. 

Какво да носите за тренировката?

Освен усмивката и доброто настроение, вземете за своето дете:

 • Удобен спортен екип
 • Спортни обувки за зала
 • Бутилка с вода
 • … и детето, разбира се! 🙂

Вземи ПЪРВА ГРУПОВА ТРЕНИРОВКА - ПОДАРЪК ОТ НАС

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.