Антистрес Гимнастика в София за Жени и Мъже
Антистрес Гимнастика в София за Жени и Мъже

Антистрес Гимнастика за Жени и Мъже

Движението е здраве, сила, радост и свобода

Умерено и своевременно занимаващият се с физически упражнения човек не се нуждае от никакво лечение, предназначено за преодоляване на болести.

до 10 участника

местата са ограничени

15 лева

за едно посещение
първото е безплатно

Чаша ароматен чай

... по избор

Най-простото и семпло движение би довело до вдъхновяващи резултати, ако сме постоянни и последователни във времето. Анти-атрес гимнастиката предлага набор от упражнения лесни за изпълнение и в същото време мощни като въздействие върху тялото и ума.

Грижата за тялото е необходим компонент от т.нар. психо-физичен баланс. За да се практикува, съществуват разнородни – древни и съвременни начини, еквивалентни на различията в темперамента, възможностите, навиците и желанията на хората. Част от тях е и т.нар. антистрес-гимнастика, с която всеки желаещ е в състояние да се заеме.

Първата практиката е Подарък за Теб

Какво представлява Антистрес Гимнастиката?

Антистрес Гимнастика в София за Жени и Мъже - DIVA ZONE

Практиката представлява специализиран комплекс от дихателни и разтегателни упражнения, комбинирани целево, за да бъдат достъпни за повечето хора и най-вече за физически неактивните.

Упражненията са подбирани от Йога, Ци-гун и Лечебната физкултура, като целта на изпълнението им е да бъдат ангажирани почти всички стави, мускули и сухожилия на тялото, за да се поддържа в здравословни граници тяхното смазване, кръвоснабдяване и електромагнитна проводимост.

Този подбор и съчетаие от упражнения е селектиран от Михаил Дянков, твоят водещ на Антистрес гимнастиката с цел физически тонус и психическа кондиция на тялото.

Как въздейства практиката?

Антистрес Гимнастика в София за Жени и Мъже - DIVA ZONE

Опитай и виж как ще се отрази на теб

Практиката е за теб, ако:

Антистрес Гимнастика в София за Жени и Мъже - DIVA ZONE

Още за Антистрес гимнастиката за Жени и Мъже

Антистрес Гимнастика в София за Жени и Мъже - DIVA ZONE

 

Упражненията се практикуват под ръководството на водещия (впоследствие би могло и самостоятелно у дома) в правостояща, седнала и легнала позиция, като съшествуват три варианта за продължителност на практиката.

 

Остава за теб задачата да се довериш на нашата практика и да следваш инструкциите за изпълнение, а след време и да се радваш на добри резултати.

Водещ на практиката

DIVA ZONE - Михаил Дянков

Михаил Дянков

Психолог, Треньор

Завършил Психология и Социология на управлението. Вече над 10 години терапевтира хора и консултира екипи.

Антистрес гимнастиката е част от ежедневния ритъм и режим на Михаил, което му помага да стои в добро здраве и добра физическа форма.

Често задавани въпроси

Готовност да се довериш на твоя инструктор и да се свържеш със своето тяло през магията на движението. За практиката е небходимо да имаш по твой избор на разположение чисти, удобни обувки за зала или чорапи.

Да. За целта е нужно твоят приятел да се регистрира и да си запази място през приложението ни или да се свържеш с нас на 0877 30 76 77 – Владимир Стоянов.

В случай, че си запазил място, но по една или друга причина си възпрепястван да дойдеш, то моля, информирай ни своевременно на 0877 30 76 77.

Попълни формата и запази място

След попълването на формата, ще се свържем с теб до 48 часа за уточняване на график и удобна зала.

Бисквитки и други вкуснотийки използваме само за да ти доставим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.